Poziv na konferenciju  “Od učionice do zajednice: učinkovite strategije za kvalitetan građanski odgoj i obrazovanje“

Pozivamo vas na završnu konferencija projekta „Demokratsko procijepljenje“ i sad već tradicionalnu godišnju konferencija GOOD inicijative (obilježavanje godišnjice “Hrvatska može bolje”) koja će se održati 31.5. i 1.6. Hotelu Academia u Zagrebu.

Prijave do 20.5.2023. (ili do popunjenosti mjesta) na ovom linku.

Na konferenciji će sudjelovati različiti dionici koji se bave građanskim odgojem i obrazovanjem, predstavit će se rezultati projekta Demokratsko procijepljenje, rezultati aktualnih istraživanja u području građanskog odgoja i obrazovanja, te različite inicijative u području građanskog odgoja i obrazovanja.

Također, potičemo vas da prijavite primjere dobre prakse, aktivnost koju ste provodili u svojoj školi ili zajednici (prijave su putem iste poveznice do 15.5.2023.).

Okviran program konferencije bit će uskoro objavljen na web stranici i društvenim mrežama GOOD inicijative, a konačan program konferencije objavljujemo nakon 15.5.

Konferenciju organizira Hrvatsko debatno društvo u suradnji s GOOD inicijativom, a sufinancirana je sredstvima  Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova kroz Fond za aktivno građanstvo u RH.

Veselimo se vašem dolasku!