Pozivamo vas nam izradite logotip za GOOD školicu!

Posljednje dvije godine u sklopu GOOD inicijative provodimo GOOD školicu – program online usavršavanja za odgojno – obrazovne djelatnike svih razina na teme iz područja građanskg odgoja i obrazovanja. Dosadašnjim online edukacijama obuhvatili smo gotovo 800 odgojno – obrazovnih djelatnika te smatramo da taj uspjeh treba nagraditi jednim logotipom.

O nama više možete saznati i skrollanjem po našem Facebook profilu ili na našoj web stranici, a zatim izraditi prijedlog logotipa za GOOD školicu i prijaviti ga na ovaj natječaj. Ograničenja nema, boje nisu zadane, pustite mašti na volju!

Prijava treba sadržavati:

  • ime i prezime, adresu, broj telefona ili mobitela;
  • prijedlog likovnog rješenja: logotip u punom koloru i logotip u crno-bijeloj verziji (RGB i CMYK);
  • logotip u vektorskom formatu, .jpg i .pdf formatu;
  • izvedeni oblik logotipa treba poslati u rezoluciji 1024×768 pix;
  • opis ideje koja stoji iza prijedloga logotipa – zašto baš te boje i baš taj logo?

Dizajn logotipa treba biti  originalni rad.

Logotip svojim izgledom i sadržajem ne smije iskorištavati niti uvrijediti ničija politička, svjetonazorska, nacionalna, spolna, vjerska ili kulturna opredjeljenja ili drugu pripadnost,

Svaki natjecatelj/ica može prijaviti maksimalno 2 (dva) rada.

Odabrani logotip će se koristiti za potrebe GOOD inicijative na dokumentima, internetskim stranicama, na brošurama i letcima, plakatima, te ostalim tiskanim i elektronskim materijalima. Nakon završetka natječaja, odabrani logotip ostaje isključivo vlasništvo GOOD inicijative.

Javni natječaj je otvoren od 1. veljače 2023. do 25. veljače 2023. do 17.00 sati.

Prijave se šalju isključivo elektronskom poštom na adresu: gradjanski.odgoj.obrazovanje@gmail.com, s naznakom „GOOD školica logotip – prijava na natječaj“.

O najboljem radu odlučivati će koordinacija GOOD inicijative, a svi sudionici/e natječaja biti će obaviješteni da je rad zaprimljen, te obaviješteni o rezultatima natječaja putem e-maila.

Autor/ica najboljeg rada bit će nagrađena sa 300,00 EUR (neto trošak koji će se isplatiti putem Autorskog ugovora, Učeničkog ili Studentskog ugovora).

Ukoliko niti jedan rad neće zadovoljiti uvjete, javni natječaj će se poništiti. Radovi pristigli nakon zaključenja natječaja neće se uzimati u obzir. Slanjem svog rada autor/ica pristaje na navedene uvjete korištenja.
Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem maila: gradjanski.odgoj.obrazovanje@gmail.com